Wie ben ik?

Ik ben Veroni, geboren in 1973, partner, moeder van drie kinderen en woon en werk in Amsterdam. En ook zelfstandig, gevoelig, helder, zorgzaam, een waarheidszoeker, eigenwijs, open en nieuwsgierig. Ik hou van sprookjes, gedichten, analyseren, filosoferen en mensen. Het is waar. Ik kan me in deze beschrijving goed vinden. En tegelijk ervaar ik mezelf ook steeds vaker als veel ruimer dan dit. Als niet geboren, tijdloos, onbegrensd en vrij.

Van jongs af aan, heeft de vraag wie ben ik? me bezig gehouden. Mijn zoektocht heeft me op verschillende plekken gebracht. Zo studeerde ik (oosterse) filosofie, las veel boeken, ging reizen, deed Tai Chi, astrologie, bezocht Ashram’s en stilte-plekken, en begon met mediteren. Sinds een aantal jaar is dit mijn discipline van geluk. Ik ga meer leven vanuit rijkdom en openheid. Ik hoef niet langer op weg want zie steeds vaker dat waar ik naar op zoek ben precies hier is!

Ik ben op dit pad begonnen vanuit de vraag: Wat stel je in het licht van wat? Ga je naar stilteplekken om (steeds opnieuw) op te laden en vol nieuwe energie te leven, of ga je leven vanuit het licht?  Voor mij is het dit laatste. En dat wil ik graag delen met anderen.